Vind onze aanbiedingen in onze folder

CVT Doe het zelf

De enige doe het zelf zaak in het centrum

CVT Doe het zelf

Als je de winkel aan het Lieve vrouweplein binnen stapt zie je al meteen het verschil met een bouwmarkt. Hier sta je meteen in een omgeving waar de echte klusser zich thuis voelt met alle artikelen die daarbij horen. Kleine ijzerwaren zoals bouten moeren en schroeven kun je zelf pakken en per stuk afwegen. Van alle hand en elektrische gereedschappen zie je de bekende merken en huismerken. Er lopen medewerkers rond om uw vragen te beantwoorden maar die ook de taal van de vakman verstaan. Zij weten nog wat een ''duimse spijker'' is of een ''vijsje''bedoel je vuistje ? en wat te denken van een fitske.................................. Aan hun kunt u vragen welke lijm u het beste kunt gebruiken om metaal op kunststof te lijmen of welke ondergrond gebruikt moet worden als u een aluminium produkt een andere kleur wilt lakken. Op deze pagina kunt je de produktgroepen bekijken zodat je een indruk krijgt van wat er bij CVT Doe het zelf allemaal verkocht wordt .

Het is gezellig winkelen voor uw klus bij CVT.

Jouw klus, ons vak.

Ons assortiment

Verfmachine voor verven en lakken

CVT mengt alle kleuren verf in eigen huis. Als u een kleurnummer hebt zorgen wij voor het passende duplicaat. Of we nu praten over verf voor buiten of binnen, voor hout, op de muur of voor op staal, alles met het juiste advies voor het juiste product in de juiste kleur. Het eindproduct van het merk Wyzonol is van de beste kwaliteit voor semi maar ook zeker professioneel gebruik.

Oppervlaktebehandeling en kitten

Voor een goed eindresultaat om bijvoorbeeld te schilderen of oppervlaktes waterdicht te maken is een goede ondergrond absoluut nodig. Daarom hebben we alle middelen om deze ondergronden goed te prepareren cq waterdicht te maken. Diverse plamuren, opvulmiddelen en hechtmiddelen alsmede diverse kitten voor verschillende toepassingen.

Ijzerwaren

Hier is CVT groot mee geworden. We hebben nog steeds een grote sortering schroeven, bouten en moeren, spijkers, stoelhoeken, verbindingsplaten, balkdragers, koppelingen etc. En allemaal in vele maten en afmetingen.

Hand gereedschappen

Zonder handgereedschap bent u natuurlijk nergens. Bij CVT bent u aan het juiste adres voor alle benodigde gereedschappen om van uw klus een succes te maken.

Elektrische gereedschappen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Maak gebruik van de moderne techniek en bespaar onnodige moeite en energie. Klussen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Deurbeslag

Ook voor diverse materialen en accessoires voor uw deuren bent u aan het juiste adres. Van klinken tot sloten.

Hang en sluitwerk

Of u nu op zoek bent naar scharnieren, sloten, schuiven of grendels. Bij CVT zijn vrijwel alle benodigde halffabricaten verkrijgbaar voor uw deuren en ramen.

Electra

Verlichting, bekabeling en nog veel meer. CVT doe het zelf biedt ruim assortiment aan verschillende soorten electra artikelen.

Sanitaire aansluitmaterialen

Van lekkages wordt niemand blij, dus zorg je voor goede materialen om lekkages te voorkomen. Vraag na voor de beste keuze.

Deuren

Glas in lood, hout, klassiek of modern. Alle soorten en maten deuren voor ieder interieur. Kijk rond voor uw passende match.

Laminaat vloeren

Wij hebben stevig laminaat in een tal van kleuren en patronen, wat bij elk huis voor een mooi geheel zorgt.

Sleutelservice

CVT maakt sleutels in eigen huis. Breng uw originele sleutel mee en wij zorgen met ons vakmanschap voor een correct passend kopie.

 
Kasten

Mooie kasten in verschillende soorten en maten. Een perfecte keuze voor bij uw interieur is er altijd.

Tuingereedschap

Tuinieren doe je met het beste tuingereedschap. Kom daarom langs voor ons uitgebreide assortiment aan tuingereedschap.

 

TOP